Aktuelt

Endelig kan vi slippe nyheten – «Hver gang vi møtes» flytter til Kjerringøy!

Neste runde av den populære TV 2-serien flytter til Nordland og vil bli spilt inn på idylliske Kjerringøy. Samarbeidet med Bodø2024 har vært avgjørende for at produksjonen nå flyttes dit. – En av de viktigste målsetningene for Bodø2024 er å skape oppmerksomhet om byen og regionen. Et samarbeid med den største TV-satsingen i Nord-Norge noensinne er en fantastisk mulighet for oss, for Bodø og for hele Nordland. Vi vil ha så mange øyne og ører som mulig rettet mot nord de neste årene, sier programsjef Henrik S. Dagfinrud.

Les mer her: https://www.tv2.no/a/13893428/

Ernst Furuhatt

Charlotte Nyheim er Bodø 2024s nye ungdomskoordinator

Charlotte Nyheim (27) er ansatt som ungdomskoordinator for Bodø 2024. Hun kommer fra stillingen som koordinator for Unge Stormen i Bodø, hvor hun har jobbet i snart fem år.

De unge er fremtiden
– Jeg er så glad for at ungdom er satt som et stort fokus i Bodø 2024, sier hun. De unge er fremtiden. Og fortsetter: Jeg gleder meg veldig til å begynne i denne stillingen og være med på å skape mange kule prosjekter med ungdommene på laget. Mitt hovedfokus vil være at ungdommene i hele Nordland skal føle en stolthet og et eierskap til Bodø Europeisk kulturhovedstad 2024.

Charlotte er født og oppvokst i Bodø og har en bachelor i sosialt arbeid – sosionom fra Nord Universitet.

Lang erfaring med ungdomsarbeid
Som koordinator for Unge Stormen har Charlotte jobbet med veldig mange ulike prosjekter, alt fra store festivaler, konserter, livestreaming-events og e-sport konkurranser til mindre arrangementer som graffiti-kurs, dansekurs, workshops, debatter, foredrag – og mye mer.

Charlotte har lang erfaring med ungdomsarbeid, og har gjort en fantastisk jobb med Unge Stormen, sier André Wallann Larsen, direktør for Bodø2024. Bodø2024 er veldig glade for å ha fått med Charlotte til å koordinere vårt ungdomsarbeid, og hun tar med seg sine erfaringer fra ungdomsinvolvering i et nytt og stort prosjekt hvor vi ikke bare skal jobbe med Bodø, men med hele Nordland, sier direktør i Bodø2024 André Wallann Larsen

Charlotte begynner i stillingen 1. august.

Charlotte Nyheim

Se flere aktuelle saker