Foto: Dan Mariner

15/11/2021

Vår frivillighetskoordinator er på plass

Nicole Natalie Furnes (20) er ansatt som frivillighetskoordinator i Bodø2024

Nicole er ikke ny til Bodø2024-prosjektet. Hun har vært påkoblet dette prosjektet som leder i Bodø ungdomsråd. I tillegg var Nicole med på å etablere Ungt kulturforum i 2019, som har mange felles mål med Bodø2024. Hun har også jobbet som vikarierende koordinator i ungdomsrådet og hatt sekretæransvar for 17. mai-komiteen i Bodø kommune. Senere har hun også gjort et forarbeid for Bodøs søknad om å bli europeisk ungdomskulturhovedstad. Hun jobbet også nylig som fylkeskoordinator for TV-aksjonen i NRK.

Nicole skal jobbe for å utvikle det etablerte kulturlivet i Bodø og Nordland og bygge kapasitet frem mot 2024. I tillegg har hun hovedansvar for de to prosjektene «Barnas internasjonale dag» og «Internasjonal uke».

– Nordland har en stor internasjonal befolkning, og «Barnas internasjonale dag» og «Internasjonal uke» er fantastiske tiltak for å feire dette mangfoldet. Jeg ser frem til å utvikle dette konseptet over hele fylket», sier Nicole Natalie Furnes.

Og fortsetter: – For å lykkes med Bodø2024, er vi helt avhengig av å ha med oss det frivillige kulturlivet. Derfor gleder jeg meg til å involvere bredt og gi frivillige over hele Nordland en tilhørighet til prosjektet. Ikke nøl med å ta kontakt med meg!

– Vi er glade for å ha fått med oss Nicole som frivillighetskoordinator. Hun kjenner Bodø2024 godt gjennom tidligere roller og verv helt tilbake til starten av søknadsprosjektet og har unik erfaring med frivillighet, kulturarbeid og organisasjonsliv, sier Henrik Sand Dagfinrud, programsjef i Bodø2024.

Nicole jobber i 80% stilling og studerer Nordområde og nordlige studier på Nord Universitet resten av tiden. Hun begynte i rollen 2. november.