01/11/2021

Terje Nohr Olsen til Bodø2024

Terje Nohr Olsen ble i dag ansatt som Samfunnskontakt i Bodø2024. Han vil arbeide opp mot samfunnsaktører, men også opp mot sponsormarkedet.

Terje Nohr Olsen er mest kjent som gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen og Lars og Ola Bremnes. I tillegg har han vært freelance musiker med oppdragsgivere fra Hanne Boel til Bodø Domkor, for å nevne noen.

I over 30 år som musiker har jeg sett en rivende utvikling i kultur-Norge, og et rikt kulturliv er avgjørende for at mennesker skal trives og utfolde seg. I min nye jobb for Bodø 2024 får jeg bidra til at næringsliv og kulturliv sammen gjør Nordland attraktivt og spennende både for de som allerede bor her og for mennesker og bedrifter som vurderer å flytte hit. Det gleder jeg meg veldig til sier Nohr Olsen

Vi er veldig glad for å få ha ansatt Terje Nohr Olsen som samfunnskontakt for Bodø2024. Han har en variert bakgrunn med erfaring som programleder i NRK, mangeårig utøvende musiker, avdelingsleder i NAV samt fra Kirkens bymisjon. Dette er en unik kombinasjon som gjør at Terje har de beste forutsetningene for å jobbe med et kulturprosjekt opp mot næringsliv og samfunnsliv. Når man skal gjøre en slik jobb er det en stor fordel å kjenne begge sider godt, og ha et godt kontaktnett både innenfor kultur, samfunnsliv og media, sier direktør André Wallann Larsen.

Terje Nohr Olsen starter i jobben 1.1.2022.

Foto: Brynjar Erdahl