Foto: Martin Losvik

02/09/2021

Helge Grønmo er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Bodø2024

 

Helge Grønmo er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Bodø2024.

Grønmo har lang fartstid som journalist og redaktør, og han har hatt kultur som sitt felt i over 20 år. Han har blant annet jobbet som kulturjournalist i Avisa Nordland de siste 13 årene, de senere år som kulturleder.

– Jeg gleder meg voldsomt til å starte jobben i Bodø2024. At Bodø og Nordland klarte å bli Europeisk kulturhovedstad er nesten for godt til å være sant. Det vil bli en voldsom boost for kulturlivet. Jeg tror også det vil gjøre Bodø til et bedre sted å bo, sier Grønmo.

Han fortsetter: – Jeg har jobbet med kulturfeltet i mange år og har trivdes utmerket i Avisa Nordland, men da denne sjansen kom, var jeg aldri i tvil. Bodø2024 skal de neste årene jobbe fram spennende prosjekter og snekre sammen et program som vil sette Bodø og Nordland på kartet både nasjonalt og internasjonalt. Dette er nyheter jeg vil være med på å formidle.

Svært fornøyd direktør
Direktør i Bodø2024, André Wallann Larsen, er svært fornøyd med at Helge Grønmo har takket ja til å jobbe med det europeiske kulturhovedstadprosjektet.

– Helge Grønmo har inngående kunnskaper om kulturfeltet og kjenner gjennom mange år som kulturleder i Avisa Nordland kulturfeltet i landsdelen og landet forøvrig godt. Hans erfaring som journalist kommer til å bli viktig for oss når vi skal formidle innholdet i prosjektet fremover. I Bodø2024 skal Helge jobbe med presse, men også skrive for nettsider og andre publikasjoner som Bodø2024 har.

Helge Grønmo starter i sin nye stilling i midten av november.