25/06/2021

Marit Helene Thoresen er siste tilskudd til Bodø2024-teamet

Marit Helene Thoresen (40) er ansatt som kommunikasjonsmedarbeider i Bodø2024. Hun skal følge opp Bodø2024-prosjekter knyttet til generalsponsor Bodø Energi og formidle de gode historiene fra samarbeidet, med spesielt fokus på prosjekter knyttet til barn og ungdom, samt klima, miljø og bærekraft.

Marit Helene har studert internasjonal markedsføring og lang erfaring med både salg og markedsføring.

– Jeg gleder meg til å være med og bygge videre på merkevaren Bodø og regionen både lokalt og internasjonalt. Som Bodøværing er jeg stolt av byen og regionen vår og er opptatt av å presentere de nordnorske historiene våre på en ekte, rå og naturlig måte, sier hun.

– Marit Helene har en genuin interesse for kultur, og hun har vist sterkt engasjement for Bodø2024.  Vi er imponert over hennes motivasjon og entusiasme og vi kommer til å ha god nytte av hennes kompetanse, erfaring og nettverk, sier Marie Peyre, PR & kommunikasjonssjef for Bodø2024.

Marit Helene Thoresen starter i jobben 2. august.