Foto: Dan Mariner

Foto: Dan Mariner

18/06/2021

Er du ung og har du lyst til å vise frem stedet der du bor, i sommer?

Er du mellom 13-19 år og leter etter en liten sommerjobb? Vi ser etter deg som er glad i Nordland og som skal være hjemme en stund i sommerferien!

Ditt ansvar blir å vise stedet der du bor på våre sosiale medier til Norge og resten av verden. Vi tror du er perfekt for jobben fordi du kjenner stedet der du best. Du vet kanskje om bortgjemte stier, strender og andre skatter der du er. Altså, en kunnskap som andre kanskje ikke har.

Du vil arbeide med å lage bilder, video og tekst til bruk i en egen kampanje, på sosiale medier, slik som Instagram og Tiktok.

Vi tror du er kreativ og har lyst til å utforske ditt hjemsted. Om du er kjent med bruk av sosiale medier er det en klar fordel, men ikke en nødvendighet da vi vil gi opplæring i dette. Vi håper at du er en nysgjerrig person som også vil bli kjent med andre ungdommer i Nordland.

Oppdraget vil vare fra den 2. til 18. juli 2021. Det kan bli mulighet for flere oppdrag i fremtidige kampanjer.

Deltagere vil få utbetalt et honorar på 3,000 kr, i tillegg til en opplevelse på verdi opp til 1,000 kr

 

Høres dette spennende ut? Søk snarlig og senest innen 1. juli!

Til søknaden ønsker vi at du skriver litt om deg selv og dine interesser. Det trenger ikke være lengre enn 250 ord. Denne kan sendes til e-post: aida.barinan.knutsen@bodo2024.no