18/06/2021

Charlotte Nyheim er Bodø 2024s nye ungdomskoordinator

Charlotte Nyheim (27) er ansatt som ungdomskoordinator for Bodø 2024. Hun kommer fra stillingen som koordinator for Unge Stormen i Bodø, hvor hun har jobbet i snart fem år.

De unge er fremtiden
– Jeg er så glad for at ungdom er satt som et stort fokus i Bodø 2024, sier hun. De unge er fremtiden. Og fortsetter: Jeg gleder meg veldig til å begynne i denne stillingen og være med på å skape mange kule prosjekter med ungdommene på laget. Mitt hovedfokus vil være at ungdommene i hele Nordland skal føle en stolthet og et eierskap til Bodø Europeisk kulturhovedstad 2024.

Charlotte er født og oppvokst i Bodø og har en bachelor i sosialt arbeid – sosionom fra Nord Universitet.

Lang erfaring med ungdomsarbeid
Som koordinator for Unge Stormen har Charlotte jobbet med veldig mange ulike prosjekter, alt fra store festivaler, konserter, livestreaming-events og e-sport konkurranser til mindre arrangementer som graffiti-kurs, dansekurs, workshops, debatter, foredrag – og mye mer.

Charlotte har lang erfaring med ungdomsarbeid, og har gjort en fantastisk jobb med Unge Stormen, sier André Wallann Larsen, direktør for Bodø2024. Bodø2024 er veldig glade for å ha fått med Charlotte til å koordinere vårt ungdomsarbeid, og hun tar med seg sine erfaringer fra ungdomsinvolvering i et nytt og stort prosjekt hvor vi ikke bare skal jobbe med Bodø, men med hele Nordland, sier direktør i Bodø2024 André Wallann Larsen

Charlotte begynner i stillingen 1. august.